reiki headers

Wie ben ik

Wie ben ik, ik ben Jeannette Thiel. ik ben geboren in 1952 en ik woon in Rotterdam. ik ben moeder van drie kinderen en al wat jaartjes oma. Na een lange en intense zoektocht heb ik mijn missie in het leven gevonden. Sinds 2006 ben ik Reiki-Master en Aurahealer.

"Als jong meisje voelde ik dat er veel meer is in dit universum. Hierdoor ben ik op zoek gegaan en heb ik talloze boeken gelezen op het gebied van psychologie, alternatieve geneeswijzen, paranormaal en spiritueel.  Op een gegeven moment kwam er een ommekeer in mijn leven dat ik voor mijzelf mocht kiezen.

Door deze verandering ben ik in aanraking gekomen met Reiki. Voor mij was dit een onvergetelijke ervaring, het was alsof alles op z'n plek viel. Op dat moment ging mijn leven in een stroomversnelling en ben ik  Reiki 1 en 2 gaan volgen. 

Kort hierna heb ik de Reiki-practitioner opleiding gevolgd waarin je je richt op aspecten zoals de communicatie met cliënten."

"De naam Corja is een samenvoeging van de naam van mijn vader en mijn naam. Mijn vader heeft er voor gezorgd dat ik de masteropleiding ben gaan volgen. Mijn masteropleiding duurde in totaal 16 maanden en heb ik met succes afgerond.

Sindsdien geef ik Reiki-behandelingen en-cursussen volgens de traditionele Usui-methode. Dit is de meest pure vorm van Reiki. Als je eenmaal vertrouwd bent met Reiki, raak je het nooit meer kwijt. En Reiki sluit ook perfect aan op de Auraheling

Deze combinatie zorgt voor een waanzinnig mooie persoonlijke groei van de mens. En daar doe ik het voor, dat is wat mij treft en dat is mijn missie."

Jeannette Thiel is aangesloten bij Reiki Ryoho Foundation, de Nederlandse beroepsvereniging en van erkende Reiki-masters en Reiki-practitioners. De aurahealing wordt middels de Auratouch- methode toegepast en is gebaseerd op de moderne technieken.

teken reiki